På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

 

 

Chloe frågar

Hej! Jag är ny här på Polarbibblo. Alltså jag har precis hittat hit. Jag tycker att det är kul att läsa andras frågor till 'fråga bibliotekarien' och då såg jag frågan som Siv H hade ställt och svaret. Går det bra att vara med och tävla och så även fast man är 16 år, för det skulle vara väldans kul. Jag är ju en riktig bokmal jag. Ha det bra.

Bibliotekarien svarar

Hej Chloe,

du är jättevälkommen till oss på Polarbibblo. Vi har böcker som passar olika läsare och det finns sådana som ligger och väntar på 16-åringar ;-) 

Känner du till att biblioteken i Norrbotten har en grupp som heter "Ung i Norrbotten" på Goodreads.com? Där kan du diskutera de böcker du läser med andra bokälskare. Jag är med i Goodreads för vuxna, och det är jätteroligt att "prata" böcker med andra boktokar, för ibland när jag läst något jag gillar riktigt mycket känns det som att jag spricker om jag inte får berätta eller fråga saker jag läst!

 

/ Agneta

 

Fråga våra bibliotekarier

AgnetaLiz

Agneta och Liz kan du fråga om allt. Ibland svarar de själva direkt på din fråga. Ibland får du istället tips om var du kan hitta ett bra svar på frågan.

Bibliotekarierna på Polarbibblo är experter på litteratur, film, sagor och musik på cd för barn och ungdomar.

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss