På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

 

 

Nora frågar

Hej Agneta, jag heter Nora. Jag är nio år. Jag hoppas att du har det bra. Hoppas att du har det bra på jobbet och att du tycker det är kul.

Jag undrar hur många böcker ni har på ert bibliotek.

Kram Nora

Bibliotekarien svarar

Hej Nora,

jag har det jättebra och tycker att jag har världens bästa jobb som bibliotekarie.

Du vet kanske att Polarbibblo inte har några böcker alls, det är ju ett bibliotek "i rymden" (det finns alltså bara på webben). De böcker som barnen tipsar om på Polarbibblo kan man låna i ett riktigt bibliotek.

När jag inte svarar på frågor till "Fråga bibliotekarien" så jobbar jag på ett ganska litet bibliotek - vi har ungefär 7.000 böcker.

På stadsbiblioteket i Luleå har de så många böcker så om du skulle lägga ut dem efter varandra så skulle de räcka ända till Boden. Det är lite mer än 3,5 mil mellan Luleå och Boden!

Kram Agneta

/ Agneta

 

Fråga våra bibliotekarier

AgnetaLiz

Agneta och Liz kan du fråga om allt. Ibland svarar de själva direkt på din fråga. Ibland får du istället tips om var du kan hitta ett bra svar på frågan.

Bibliotekarierna på Polarbibblo är experter på litteratur, film, sagor och musik på cd för barn och ungdomar.

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss