På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

Fler boktips

Isabelle ( 6 hittade ):
Mynta den gröna älvan

Isabelle K tipsar
Mynta den gröna älvan av Daisy Meadows

Denna bok är väldigt lättläst och jättespännande. Den handlar om Rebecka och Kristin som följer ett spår av löv. Det spåret leder till en labyrint för att hitta den gröna älvan Mynta.
Det var lite svåra ord men ganska många bilder. Jag skulle ge denna bok 3/5.

PS. Mynta den gröna älvan är den fjärde boken i serien Regnbågsön.

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Fler recensioner av Mynta den gröna älvan »

Zombiefeber

Isabelle A tipsar
Zombiefeber av Kristina Ohlsson

Boken handlar om en kille som heter Herbert, som bor hos sin farfar. Men en dag så sprids det en sjukdom och ingen vet vad det är. Herbert och hans kompis Sally börjar ana att något hemskt kommer att ske, något farligt.
Jag tycker boken är den bästa hittills jag läst, så ni borde verkligen läsa den! Den passar från 9 till 12 år. Ibland blir det ganska läskigt, men den är jättebra!

Fler recensioner av Zombiefeber »

I sjunde himlen

Isabelle tipsar
I sjunde himlen av G. G. Eliot

Den här boken handlar om en tjej som heter Ella och är 14 år. Hon trivs bäst på en fotbollsplan där hon står i mål i ett pojklag. Plötsligt började killarna be om ursäkt om dom råkade tackla henne på fotbollsplanen. Hon är inte säker på om hon gillar den nya uppmärksamheten men samtidigt tycker hon det är rätt kul. Saken blir inte lättare för att hon och hennes bästa kompis Beth bestämmer att dom ska gå på en flott välgörenhetsbal och Beths mamma fixar både smink och kläder. Resultatet blir fantastiskt! Vad kommer killarna att säga när dom får se henne nu? Men egentligen är Ella bara intresserad av Adam, vad kommer han att tycka? Kommer han att gilla den nya Ella?

Fler recensioner av I sjunde himlen »

Stravaganza Maskernas stad

Isabelle tipsar
Stravaganza Maskernas stad av Mary Hoffman

Maskernas stad är en stad som liknar nutidens Venedig, Italien. Den engelske pojken Lucien förflyttas med en gammal anteckningsbok till Talia, maskernas stad. Närmare bestämt Bellezza som tillhör Talia. Lucien har en svår sjukdom i sin hemstad i sin nutid och har väldigt svårt att röra sig. När han förflyttas till Bellezza kan han röra sig helt fritt och är inte instängd i sig själv. När han är i Bellezza så ligger hans kropp livlös hemma i hans tid ...

Fler recensioner av Stravaganza Maskernas stad »

Kompisboken

Isabelle tipsar
Kompisboken av Lin Hallberg

Klara har inga kompisar i klassen hon blir inte mobbad bara osynlig hon hör och ser allt som händer omkring henne. Hon skriver om alla som går i klassen. Hon skriver mycket om Auriel och Kemal. En dag förendras Klara när det kommer en ny kille i klassen....

Fler recensioner av Kompisboken »

Livet enligt Rosa - du och jag och hela världen

Isabelle tipsar
Livet enligt Rosa - du och jag och hela världen av Måns Gahrton

Rosa har börjat på en skrivarkurs. Äntligen har hon träffat någon som förstår henne. Han heter Robby T. Allt förendrades när han klev in genomm dörren. Rosa trodde tidigare att det var musiken som var vilktigast, men hon förstår att att allt hänger på texten (det säger i alla fall Robby T). Det som Robby säger känns plötsligt väldigt viktigt. Men när Ville vill ha tre-kamp känns han plötligt så barnslig. Sånt var kul när dom var små inte nu, när Rosa har chansen att skriva låtar till ett riktigt hiphopband. Kan Robby T bli Rosas första riktiga pojkvän...?

Fler recensioner av Livet enligt Rosa - du och jag och hela världen »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss