På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

Fler boktips

Matilda M ( 6 hittade ):
Världens elakaste fröken

Matilda M tipsar
Världens elakaste fröken av Petter Lidbeck

Karin Karlsson är världens elakaste fröken som behandlar alla barn som så de känner sig ynkliga och värdelösa. Men en dag börjar det 3 nya i klassen,  Sofia, Demitris och Harald, och då händer det saker. En tjej i klassen känner sig ensam och känner sig värdelös det känner Harald med sen så har de börjat träffa varann och då ...  

Fler recensioner av Världens elakaste fröken »

En hemsk lillasyster försvunnen

Matilda M tipsar
En hemsk lillasyster försvunnen av Pia Hagmar

Det handlar om ett par syskon. En dag kommer lillasystern bort. Det kommer poliser och leter efter henne, men i själva verket så ville inte storasyster att hon skulle komma bort. Hon ville bara leka.
Lillasystern är jobbig och ibland dum och skyller hela tiden på sin stora syster. Det tycker hon är jobbigt. Storasyster hittar henne hos en ...

Denna bok är jättebra och skriven av Pia Hagmar. Världens bästa författare tycker jag

Fler recensioner av En hemsk lillasyster försvunnen »

Är det någon där?

Matilda M tipsar
Är det någon där? av Christina Wahldén

Tea 16 år älskar sin dator. Det är som hennes bästa vän. En liten rosa dator. En dag när Tea kommer hem från skolan så slår hon på datorn den susar så vänligt och säger "Välkommen". Tea har en blogg som hon tar bilder med sin mobil på klasskompisar, lärare och skolmaten och sådant. När Tea kommer in på en chattsida så skriver hon "Hej!" till en som tydligen heter Jägaren och Jägaren svarar "Hej fina Tea ...".

Detta är en kort och mycket lättläst bok. Men superbraaa!!    

Fler recensioner av Är det någon där? »

Torsdagar med Sigge

Matilda M tipsar
Torsdagar med Sigge av Lin Hallberg

Jag tipsar om en bok som heter Torsdagar med Sigge. Elina längtar och längtar. I stallet i Broby finns shettisen Sigge, sjuk men på bättringsvägen. Visst blir det väl hon som får sköta och rida honnom så snart han är frisk nog?

Andra boken i serien BUS, Brobyungarnas shettisar.  

Fler recensioner av Torsdagar med Sigge »

Den hemliga trappan

Matilda M tipsar
Den hemliga trappan av William Corlett

Jag har läst en bok som heter Den hemliga trappan. Den handlar om en kille som heter Will och hans småsyskon som heter Alice och Marry. De hälsar på sin morbror och hans fru Fibi som nu är gravid. På vägen till Gyllende dalen ser Will en räv som stirrar på honom så mystiskt, men Will kan inte släppa blicken från räven.

När de är framme så börjar det hända mystiska saker ...

Fler recensioner av Den hemliga trappan »

Lasse Majas Detektivbyrå

Matilda M tipsar
Lasse Majas Detektivbyrå av Martin Widmark, text. Helena Willis, bild.

Jag har läst en bok som heter Lasse Majas Detektivbyrå. De löser fall och hjälper polisen. Det är spioner. Den är jättebra. Och det är en elak person som vill ge igen till polisen Vallund.

Den är superbra, ni får gärna läsa den. Det är flera böcker i serien om Lasse Maja ...      

Fler recensioner av Lasse Majas Detektivbyrå »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss