Lila linje

Fler boktips

Wilma W ( 8 hittade ):
 Kitty och den maskerade mannen

Wilma W tipsar
Kitty och den maskerade mannen av Carolyn Keene

Det har skett många inbrott, värdesaker för flera miljoner har blivit bestulna av "Sammetsligan". De är väldigt flitiga, men Kitty lyckas väl med allt till slut.

En jättebra bok om Kitty Drew. :)

Fler recensioner av Kitty och den maskerade mannen »

 Kitty och ruinens hemlighet

Wilma W tipsar
Kitty och ruinens hemlighet av Carolyn Keene

Kitty Drew spelar golf. Hon är minst av alla på tävlingen men lyckas ändå vinna. Mortimer Bartescue är det något skumt med, och han fuskar på sina golfmatcher.En dag hittar Kitty ett skrivbord fullt med dyrbarheter, bland annat en stulen puderdosa med juveler. Skrivbordet tillhör miss Judson. Men hon kan väl inte vara skurken?
En bra bok om Kitty!!/Wilma.

Fler recensioner av Kitty och ruinens hemlighet »

Kitty och tv-mysteriet

Wilma W tipsar
Kitty och tv-mysteriet av Carolyn Keene

Kitty Drew och hennes två kompisar, Bess och George är på Deckarkonferens i Chicago. Bess ser mycket fram emot att  träffa sina idoler, Leonard och Sally Belmont från tv-serien Nattens värld. Men när flickorna blir inbjudna till Sallys rum upptäcker de att Sally har blivit kidnappad.Strax därefter blir Leonard också kidnappad. De hittar en blå kontaktlins i Sallys badrum, det är en stor möjlighet ...Kitty Drew-böckerna är väldigt gamla. Men din mamma kanske har Kitty-böcker, Dom är riktigt spännande och bra att läsa.//Wilma.

Fler recensioner av Kitty och tv-mysteriet »

Spela falskt

Wilma W tipsar
Spela falskt av Anna Vikström

Fjortonåriga Kim spelar basket. En dag är det fest hos Loppan.  festen börjar helt super men slutar hos polisen.En bra, spännande och lite läskig bok:).

Fler recensioner av Spela falskt »

Semlan och Gordon - kärlek, kyssar och rekord

Wilma tipsar
Semlan och Gordon - kärlek, kyssar och rekord av Moni Nilsson

Gordon och Semlan ska slå världsrekord i kyssning. Men Semlan är kär i Lino, gillar han henne=??En bra och rolig bok, för alla.:)

Fler recensioner av Semlan och Gordon - kärlek, kyssar och rekord »

Allie Finkles - Födelsedagsfesten

Wilma W tipsar
Allie Finkles - Födelsedagsfesten av Meg Cabot

Allie och hennes kompisar bestämmer att de ska gå på en gymnastikuppvisning tillsammans, men Allies mamma säger att hon ska gå på Brittanys födelsedagsfest istället. Allie vill verkligen inte gå, men när hon får reda på vilket slags kalas det är ändrar hon sig.Hur ska hon kunna förklara det för sina vänner?? Allie måste ljuga för att klara det här - alltså bryta mot sin regelbok.


Den bästa boken om. Allie  Finkle.Ps: Del 5 i serien Allie Finkle - REGLER FÖR TJEJER.

Fler recensioner av Allie Finkles - Födelsedagsfesten »

Rum 213

Wilma W tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

Elvira är på ett kollo. Hon delar rum med kaxiga Meja och skraja Bea. Det har börjat hända konstiga saker på kollot, deras saker försvinner på nätterna och Elvira skriver konstiga brev.

En bra bok för tjejer och killar som gillar spännande och läskiga böcker.
 
 
 
 

Fler recensioner av Rum 213 »

Fia plus antingen eller

Wilma W tipsar
Fia plus antingen eller av Jonna Nordenskiöld

Den här boken handlar om Fia som är ungefär 8 eller 9 år. Hennes föräldrar har skilt sig. Hennes mamma har redan träffat en ny kille, Paul. Fias mamma och Paul har fått ett barn som heter Majken.

Men nu har pappa också träffat en ny, en tjej som heter Isabell. Hon kan
sträcka ena benet rakt upp. "Hon är som en prinsessa", säger Fias pappa och det tycker Tora med, Fias lillasyster. Men så - snart är det jul och Fia mår inte bra ...     

Den här boken är jättebra. Den handlar om Fias bra och tråkiga liv. Man får veta vad hon känner innerst inne och hur det är att ha skilda föräldrar.

Fler recensioner av Fia plus antingen eller »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss