På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

Fler boktips

Agnes D ( 4 hittade ):
Astrid Baros genialiska plan

aaaaaaaaaaaa tipsar
Astrid Baros genialiska plan av Levi Henriksen

Astrid står på huvudet 10 minuter varje dag för att sluta växa. Hennes föräldrar är skilda och de nya heter Domrot och Ponny-Pia. Mamman och den nya planerar att åka till ett lantställe och pappan och hans nya att åka till Kreta. Men det vill inte Astrid, hon vill vara själv med sina föräldrar. Därför smider hon en plan...

En oerhört spännande bok att sträckläsa. Den kan vara lite trög i början men fortsätt läsa ändå. Jag är 90 procent säker på att du kommer att ÄLSKA den!

Fler recensioner av Astrid Baros genialiska plan »

Valarnas sång

aaaaaaaaaaaa tipsar
Valarnas sång av Jacqueline Wilson

Mycket har hänt i Ellas liv det senaste året. Mamma får en ny man som Ella inte gillar, och mamma ska föda barn. Till slut får mamma åka till BB och det blir en söt liten pojke. Men något förskräckligt händer! Ellas mamma ligger i koma och vaknar inte!
Nu blir Ella själv med bonuspappan Jack som hon ju inte gillar! Och samtidigt vill hon så himla gärna träffa sin pappa som har fått en ny fru: Elisabeth. Men hon verkar inte vilja träffa Ella, vill ha hennes pappa för sig själv. Och Ella blir tvungen att gå på fritids där världens elakaste tjej finns, bara för att Jack alltid kommer flera timmar sent och Ella får stå och vänta.

En riktigt spännande bok om sorg, saknad och att aldrig förlora hoppet.

Fler recensioner av Valarnas sång »

Svart glas

aaaaaaaaaaaa tipsar
Svart glas av Maud Mangold

"Umbras föräldrar är skilda. Nu har hon flyttat ut  med sin mamma till ett litet hus nära havet. Där får  hon en vän som heter Amos, som inte är av den rädda typen ... men konstiga saker börjar hända i huset. Mat försvinner, och någon stjäl Umbras morgonrock! Men så en dag möter de en flicka med genomskinliga händer som ljuger om varför hon bor själv i källaren utan några föräldrar ..."

Om du läser den här boken kommer du inte kunna slita dig från den! Den var super!

Fler recensioner av Svart glas »

En ö i havet

aaaaaaaaaaaa tipsar
En ö i havet av Annika Thor

Den här boken är väldigt spännande, och väcker många känslor till liv. Den handlar om två systrar som heter Steffi och Nelli. De får inte bo kvar i Tyskland för att de är judar, den hemska mannen Hitler har tagit över där. Så de får åka till Sverige och bo hos andra familjer, men de får inte bo hos samma familj fast deras mamma hade lovat dem det!

Nelli hamnar hos en trevlig tant med två barn, men för Steffi blir det värre ... Hon får bo i ett grått ruckel med en hemsk tant, och blir mobbad i skolan. Men det visar sig att den trista tanten kanske inte är så arg och trist som alla tror ...

Det här är en perfekt bok för alla som gillar spänning och slukarläsning.

Fler recensioner av En ö i havet »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss