På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

Fler boktips

Maja L ( 3 hittade ):
Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare

Maja L tipsar
Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare av Henrik Tamm

Den här boken handlar om ett nytt äventyr med Timmy och de magiska ninjorna. Boken börjar med att Timmy sitter och drömmer om att de skulle finnas en sång om honom då han och hans vän Flores ser att det är inbrott i den gamla delen av Elyzandrium (där det bor). De går in i huset där det varit inbrott då de ser en gammal katt som heter Vincent. Timmy börjar undra om de har någonting gemensamt för att Timmy och Vincent ser ganska lika ut, då de upptäcker att den gamla katten håller i en underlig flöjt. Vincent försvinner plötsligt och en skugga av en lång dam syns och ett högt skratt hörs.

Lite senare i boken får Timmy reda på den underliga flöjten som Vincent höll i har mörka krafter och flöjten tillhör den långa kvinnan Timmy såg natten innan. Han får också reda på att om den långa kvinnan, som egentligen är en ond ande, får tag på den underliga flöjten kommer hon att släppas fri. Men det finns bara ett ställe som den onda anden inte kan få tag på flöjten "den förlorade sångernas kammare". Nu måste Ninjorna hitta den förlorade sångarnas kammare innan den onda anden får tag på flöjten.

Jag tyckte att boken var väldigt bra och spännande och jag tycker att om man gillar fantasy så kan man definitivt läsa hela serien för den är jätte bra!

PS. Det här är del 4 i serien om Ninja Timmy. Del 1 heter Ninja Timmy och de stulna skratten. DS. Emma, Polarbibblo.se

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare »

Harry Potter och det fördömda barnet.

Maja L tipsar
Harry Potter och det fördömda barnet. av J.K Rowling, Jack Thorne

Boken handlar om Harrys son Albus och Draco Malfoys son Scorpius som blir kompisar. Efter några år går Albus och Scorpius till Amos Diggory och frågar Amos om han saknar sin son som dog för 24 år sen på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Det ända Amos vill är att få tillbaka sin son, så att Albus och Scoripus snor en tidvändare och åker 24 år tillbaka i tiden.

Jag tyckte att boken var spännande och aggressiv, om du gillar mycket magi och fantasi rekommenderar jag den boken.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Harry Potter och det fördömda barnet. »

Den vita hjorten

Maja L tipsar
Den vita hjorten av Peter Gotthardt

Boken handlar om en vit hjort som är förhäxad, den vill dra med sig folk som försöker rädda den. Men huvudkaraktärerna Hassel och riddaren Björn är de första som följer efter hjorten in i mörka skogen... Den här boken är intressant för det är mycket magi och spänning. Jag gillar boken för att det är fantasi och roliga saker som händer. Om du gillar magi och fantasi så rekommenderar jag den här boken.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Den vita hjorten »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss