På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

Fler boktips

Henneke H ( 6 hittade ):
Månfågel

Henneke H tipsar
Månfågel av Ingelin Angerborn

Boken handlar om en flicka som heter Vendela. Hennes bästa kompis har flyttadt och det börjar hända mystiska saker. Helt plötsligt ligger det brev på dörrmattan och Vendela vet inte vad hon ska göra. Ska hon våga att skriva ett svar? Och vart ska hon i så fall skicka det …

Månfågel är en spännande, rolig och ibland lite läskig bok för att det händer många saker och man får lära känna huvudkaraktären innan det börjar på riktigt. Jag tyckte att boken var så bra för att det var en fantasy. Man måste verkligen läsa boken för att den är spännande och man kan lära sig saker av den.

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Månfågel »

Skuggan som försvann

Henneke H tipsar
Skuggan som försvann av Torsten Bengtsson

Olofs föräldrar har skilt sig så Olof måste flytta till en annan stad. På vägen till den nya skola måste Olof gå igenom en gångtunnel. Men vad är det som döljer sig i tunnelns mörker?
Skuggan som försvann är spännande bok för att det händer många oväntade saker. Du ska läsa boken om du tycker om spännande böcker.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Skuggan som försvann »

Korpmåne

Henneke H tipsar
Korpmåne av Therese Henriksson

En dag flyttar Seth in i granngården. Men Saga tycker att det är något som inte stämmer. Varför försvinner Seth med jämna mellanrum? Och vad vill korpen som dyker upp överallt? En korp som verkar helt orädd och nästan mänsklig i sitt beteende.

Korpmåne är en spännande bok. Det är också lätt att förstå vad den handlar om.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Korpmåne »

Urchin och de dansande stjärnorna

Henneke H tipsar
Urchin och de dansande stjärnorna av M.I. McAllister

En natt när stjärnorna dansar faller Urchin från himlen, han lever på ön och blir sedan Crispins page. Plötsligt blir prins Tummel mördad. Men vem är mördaren och hur kommer det gå för Urchin?
Urchin och de dansande stjärnorna är en läskig men mest spännande bok för att det händer så mycket. Jag tycker att boken också var rolig får att det händer roliga saker ibland. Du ska läsa boken om du tycker om att det är spännande och att det är ett bra slut.
PS. Det här är första delen serien om Urchin i Berättelser från Dimslöjornas ö.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Urchin och de dansande stjärnorna »

Demondeckarna: Ormhäxans förbannelse

Henneke H tipsar
Demondeckarna: Ormhäxans förbannelse av Johan Sjöberg & Johan Egerkrans

TV stjärnan Ann Ankh har kommit till Svavelköping. Men hon verkar väldigt mystisk tycker Demon-deckarna. Det är hon också, hon planerar att göra alla stadens invånare till sin demon arme'. Men kommer Demondeckarna kunna stoppa Ann Ankh? Jag gillar boken för att den var spännande och nästan lite läskig. Du ska läsa boken om du tycker om att det händer många oväntade saker.

Fler recensioner av Demondeckarna: Ormhäxans förbannelse »

Dalia Drakviskare: Dödsberget

Henneke H tipsar
Dalia Drakviskare: Dödsberget av Ida-Marie Rendtorff

Boken handlar om Askar och Dalia som är på flykt från Arban men två av Arbans män är efter dem. Arbans män dör och Askar får en pil på sig och Askar och Dalia kommer till drakviskarnas hemby Pyra. Askar är fortfarande skadad så Dalia flyger hem till staden där hon bor men när hon kommer hem är det krig där. Dödsberget är en spännande bok därför att det händer så mycke. Jag tycker om boken för att det är så nära att det är så nära att det går fel hela tiden. Jag tycker att den är jättebra för att det kommer så många nya saker hela tiden.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Dalia Drakviskare: Dödsberget »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss