På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Lila linje

Fler boktips

Sebastian E ( 5 hittade ):
Glasbarnen

Sebastian E tipsar
Glasbarnen av Kristina Ohlsson

Den här boken handlar om Billie och hennes mamma som flyttar in i ett nytt hem. Billie är snart övertygad om att huset inte vill ha dem där, och tillsammans med bästa vännen Aladdin börjar hon forska om husets mörka historia.

Jag tycker boken var läskig för att någon var inne i deras hus och gjorde olika saker när dem var borta, men boken var också jättebra. Jag rekommenderar boken till alla som tycker om läskiga och spännande böcker.

PS. Det här är del 1 i serien Glasbarnen. DS. Emma, Polarbibblo

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Glasbarnen »

Fyr 137

Sebastian E tipsar
Fyr 137 av Ingelin Angerborn

Elvira, Meja och Bea råkar ut för spännande äventyr igen! Vem äger dagboken som de hittar vid Svartudden? Namnet som ristats vid fyrens grund, vem har gjort det? Såg Elvira verkligen ett ansikte i fyrens fönster?

Tjejerna har många frågor och det blir riktigt spännnande innnan de kan lösa mysterierna. Jag tycker boken var rolig och spännande och jag tyckte jättemycket om handlingen.

PS. Det här är 3:e och avslutande delen i Mebeltrilogin. DS Emma, Polarbibblo.

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Fyr 137 »

Sigrid och Affe öppnar restaurang

Sebastian E tipsar
Sigrid och Affe öppnar restaurang av Moa Eriksson Sandberg

Hur svårt kan det vara att öppna en restaurang? Sigrid och Affe tröttnar på klasskompisen Hugo som bara skryter om familjens resstaurang. De bestämmer sig för att öppna en italiensk restaurang i Affes kök och sätter igång!

Den här boken var både rolig och spännande, och jag tyckte att den här boken är lärorik.Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Sigrid och Affe öppnar restaurang »

Matilda

Sebastian E tipsar
Matilda av Roald Dahl

Matilda har det inte lätt, hennes föräldrar - Herr och Fru Vidrigsson är så otrevliga och elaka mot henne! Sen har de en rektor i skolan som avskyr barn, men så en dag förändras allt. Det kommer en snäll fröken - Sara Honung, till skolan och Matilda upptäcker att hon kan göra fantastiska saker bara genom att tänka riktigt hårt!

Jag tyckte den var jättebra och rolig. Man vill bara läsa mer.Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Matilda »

Nidstången

Sebastian E tipsar
Nidstången av Åsa Larsson, Ingela Korsell, Henrik Jonsson

Det finns faktiskt onda krafter i den lilla staden Mariefred, och de försöker ta över det hemliga och magiska biblioteket. Bröderna Alrik och Viggo är utvalda att försvara biblioteket mot de mörka krafterna, men det blir inte lätt!

Den här boken var jättebra, å så spännande. Man vill bara läsa mer.

PS. Det här är första delen i serien Pax. DS Emma, Polarbibblo
Legimus logga Låna på Legimus.se »

Fler recensioner av Nidstången »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss