Lila linje

Fler boktips

Söker på Monster ( 6 hittade ):
Monster

Frida S tipsar
Monster av Joakim Lundell

Jag har läst boken Monster av Joakim Lundell. Boken handlar om Joakims uppväxt och hur han från att vara alkoholist blir till en av Sveriges största influenser.

Joakim växte upp i ett hem där mamman inte mådde så bra, hon var drogpåverkad och alkoholiserad. Joakim fick flytta runt i olika fosterhem och låg inne på psyket när han bara var ett litet barn. Trots allt som Joakim har gått igenom så lever han än idag och är som sagt en av Sveriges största influenser. Han har youtubekanalen Jocke och Jonna med frun Jonna Lundell.

Jag tyckte boken var väldigt bra. Det är den bästa biografin som jag har läst. Det händer alltid någonting spännande så den är väldigt svår och släppa. Boken passar bra till dem som är 10-100 år tycker jag för det är en bok för alla. Yngre personer kan också läsa den såklart:)

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Frida S »

Monster

Emma J tipsar
Monster av Joakim Lundell

Boken handlar om Joakims liv som inte har varit så lätt. Han har blivit utstött från hans familj och haft det allmänt jobbigt. På senare år är han känd på sociala medier.

Jag Älskar boken, den är bra skriven och den är intressant, jag tycker den passar läsare från 13 år.Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Emma J »

Percy Jackson och Monsterhavet

Embla A tipsar
Percy Jackson och Monsterhavet av Rick Riordan

Percy har börjat en ny skola där han har träffat Tyson, de blir goda vänner men det visar sig att Tyson inte är något vanligt barn. Tillsammans åker Annabeth, Percy och Tyson iväg på ett uppdrag för att hitta det gyllene skinnet, det enda som kan rädda lägret från en invasion. De hamnar på monsterhavet, ett väldigt konstigt ställe som vanliga människor brukar kallar bermudatriangeln ...

En superspännande bok med mycket action och humor!!!! Ett måste för bokälskare.Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Embla A »

Monsterhämnden

Kristian R tipsar
Monsterhämnden av Dean Lorey

Det här är del två i serien om Monsterakademien och handlar om tre barn som besegrar monster och gör portaler till olika världar. Det finns fyra namngivna monster som inte får komma till jorden och framkalla den femte som är farlig.
Jag tyckte boken var bra för att den var spännande, rolig och ganska lättläst.
 

Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Kristian R »

Monsterräddning

Emma F tipsar
Monsterräddning av Eva Ibbotson

Här kommer en till Eva Ibbotson-bok! Denna har 240 sidor och liten text. Ett plus är att det finns bilder i den, visserligen svartvita och enkla. Det brukar inte finnas bilder i hennes böcker. Såhär står det på baksidan:

Kidnappa barn är ingen bra idé. Men ibland blir det faktiskt nödvändigt. På en hemlig ö bor tre mostrar som tar hand om djur och varelser. Men Etta, Coral och Myrtle börjar bli gamla och måste därför hitta yngre förmågor som kan ta över det viktiga arbetet. Eftersom de inte har några egna barn blir lösningen att åka till London och kidnappa några. MONSTERMOSTRAR PÅ MÖRDARSTIGEN! ropar löpsedlarna när det upptäcks att tre barn spårlöst har försvunnit. Men långt borta, på den hemliga ön, förstår barnen
att deras kidnappare inte är helt vanliga förbrytare. Barnen har blivit utvalda att tillsammans med mostrarna genomföra ett både fantastiskt och farligt uppdrag.

Den är jättekul, spännande och jättebra att läsa högt ur! Mysbok som sitter klistrad i händerna på en!

 

Fler boktips av Emma F »

Monsterflickan Blodsband

Amanda B tipsar
Monsterflickan Blodsband av Stefan Ljungqvist

Boken som jag har läst heter Monsterflickan Blodsband som Stefan Ljungqvist skrivit.

Boken handlar om Mira. Hon har svart långt hår men olyckligtvis så är hon adobterad av en kvinna som har tröttnat på henne lite grand. Mira går i skolan som alla vanliga barn gör men Mira är inte något vanligt barn - hon är ett monster på natten.

I skolan så blir Mira mobbad av en tjej som heter Kriss. Mira vill hämnas för alla gånger som hon blivit mobbad av Kriss så Mira bestämmer sig att hämnas. Men det går inte som hon tänkt och Kriss blir fångad på Monsterakademin. Och där så finns Miras bror, men kommer Mira att kunna rädda honom?

 

Fler boktips av Amanda B »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss