Lila linje

Fler boktips

Söker på Rum 213 ( 8 hittade ):
Rum 213

Hiba N tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

"Den här natten vaknade både Meja och jag av Beas skärande skrik. Hon satt i sin säng med kudden hårt tryckt mot ansiktet. Du drömde bara viskade jag. Här är ingentin, Bea skakade på huvudet bakom kudden.
-Det var ingen dröm sa hon tyst, jag såg henne på riktigt.

Varför hände det konstiga saker i rum 213, rummet som Meja ,Bea och Elvira delar på kollot. Och vem är den vitklädda flickan som bara Bea kan se?

Den här boken är bra och spännande, den handlar om vänskap.

PS. Det här är del 1 i Mebeltrilogin. DS Emma, Polarbibblo

Bibblos logga Låna eller reservera på Bibblo.se »

Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Hiba N »

Rum 213

Ellen L tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborg

Det här är en spännande historia om tre tjejer: Meja, Bea och Elivra. De delar rum på kollo, men de har fått ett rum som det händer konstiga saker i. Vem är den vitklädda flickan som bara Bea kan se?

Jag tycker att Rum 213 är spännande, den finns även som film.Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Ellen L »

Rum 213

Gustav J tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

Elvira borde ha varit misstänksam när hon fick plats på kollot - hon anmälde sig en vecka för sent. Sen var det ryktena om rummet de skulle bo i, men det är ju sommar och soligt med söta killar, här kan det ju inte hända något hemskt?

En bra och spännande bok, lite läskig.

PS. Det här är del 1 av 3 i serien om Elvira.DSLegimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Gustav J »

Rum 213

Ida L tipsar
Rum 213 av Ingelin Angeborn

Det är en spökbok och det utspelar sig på ett läger/kollo, vad är det som händer i rummet där huvud personen Elvira och hennes rumskompisar Bea och Meja bor? Vad är MEBEL och vem är det som syns på fotorna på Elvira och varför inte på andras. Boken var så bra och man vill knappt kolla upp från boken.

Legimus logga Låna på Legimus.se »

 

Fler boktips av Ida L »

Rum 213

Ida F tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

Boken har 196 sidor, och är skriven för 9-12 åringar. Texten är medelstor.

Den här natten vaknade både Meja och jag av Beas skärande skrik. Hon satt i sin säng och med kudden hårt ryckt mot ansiktet. -Du drömde bara, viskade jag. Här är ingenting. Bea skakade på huvudet bakom kudden. -Det var ingen dröm, sa hon tyst bakom kudden. Jag såg henne, på riktigt.

Varför händer det konstiga saker i rum 213? Rummet som Meja, Bea och Elvira delar på kollot. Varför försvinner deras saker på nätterna? Och vem är den vitklädda flickan som bara Bea kan se?

Själv tycker jag att den är superbra om man vill få spänning! Man vill nästan aldrig sluta läsa den, och jag ville aldrig att den skulle ta slut! Jag rekommenderar alla av Ingelin Angerborns böcker 9- 12 år!

 

Fler boktips av Ida F »

Rum 213

Joel L tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

"Rum 213" handlar om att Elvira far på kollo för att hitta på något under sommaren. När hon kommer till kollot så får hon rum 213 och ska dela det med Bea och Meja. Det har bott en flicka i rum 213 och hon dog. Sen så börjar det hända konstiga saker ...

"Rum 213" är den bästa boken jag har läst. Den är så spännande så att jag nästan inte kan slita mig ifrån boken. Jag tycker att boken är lämplig för 10-13 år.

 

Fler boktips av Joel L »

Rum 213

Anna Klara A tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

Jag vill tipsa om boken "Rum 213". En spännande bok för barn 9-12 år. Den handlar om Elvira som ska fara på kollo bara för att göra något under sommaren. På kollot får hon dela rum med Bea och Meja. Dom får rum 213.

I rum 213 har det redan bott en flicka för många år sedan som har dött där inne, och nu försvinner tjejernas favoritsaker som dom behöver mest.Jag gillar den här boken för att den är spännande, läskig och ändå rolig. Det är min favorit författare som har skrivit den. Jag rekommenderar verkligen "Rum 213".

 

Fler boktips av Anna Klara A »

Rum 213

Wilma W tipsar
Rum 213 av Ingelin Angerborn

Elvira är på ett kollo. Hon delar rum med kaxiga Meja och skraja Bea. Det har börjat hända konstiga saker på kollot, deras saker försvinner på nätterna och Elvira skriver konstiga brev.

En bra bok för tjejer och killar som gillar spännande och läskiga böcker.
 
 
 
 

 

Fler boktips av Wilma W »

Agneta Agneta

 

Förr i tiden | Här bor vi! | Spänning & äventyr | Krig | Samer | Manga | Svårt & sånt | Magi & fantasi | Kärlek & vänskap | Natur & miljö | Sport | Roligt

 

Bibblo.se är biblioteken i Norrbottens digitala bibliotek. Där kan du låna e-böcker eller reservera pappersböcker. Allt du behöver är ett bibliotekskort och en pinkod.

Ta kontakt med ditt bibliotek om du vill ha ett bibliotekskort du kan använda på fritiden »»

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss