Vad är en användare?

En användare är din identitet på Polarbibblo.se. Det är en identitet som du skapar själv. Det gör du genom att hitta på ett användarnamn och välja ett lösenord. Du fyller också i ditt riktiga förnamn, ditt riktiga efternamn och din mejladress. När du skickar in bidrag till Polarbibblo.se ska du sen logga in med din användare.

Varför ska du ha en användare?
Om du har en användare på Polarbibblo.se får du feedback på de bidrag du skickar in till oss. Du kan välja att vara med i Boklotteriet. Du kan be om att få en lista på alla bidrag som har blivit publicerade på webbplatsen. Du kan också be oss ta bort bidrag och själv ändra uppgifter i din identitet.

Din säkerhet på webben
Namn och mejladress kallas också för personuppgifter. När du skapar en användare hos oss sparar vi dina personuppgifter. Är du under 13 år måste din förälder eller vårdnadshavare kryssa i en ruta och skriva in sitt namn. Det betyder då att det är okej att vi sparar ditt namn och din mejladress.

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till någon annan. Din förälder eller din vårdnadshavare kan inte få se listor över dina bidrag eller be oss att ta bort dem. Det kan bara du göra.