Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen

Senaste berättelserna

Fler berättelser
Berättelse

Dinosaurien som flög!

Det var en gång en dinosaurie. Som hette Maj. Men det var något konstigt med henne ... Hon hade vingar! Hon var jätteannorlunda jämfört med de andra dinosaurierna. Hon var glad ändå! Hon blev större och tränade varje...

  • Förr i tiden
Berättelse

Jag är Mars

Jag vill börja på Mars. Det är min dröm att komma in där, men det är svårt. Jag skulle få så många vänner om jag kom in och ha så roligt. Två år senare jag kom in. Det skulle bli så kul, jag älskar att dansa och d...

  • Kärlek och vänskap

Senaste dikterna

Fler dikter
Dikt

Haj

En solig dag åkte min båt en haj jag grät haj går härifrån.

  • Som jag vill
Dikt

Var

Ingen kan hålla mig kvar Ingen vet var jag var Hitta mej det ber jag dig Snälla jag sa till dig

  • Ledsen
  • Som jag vill

Senaste boktipsen

Fler boktips
Annika Thor

Näckrosdammen

12-15 år
Zanna Davidson

Rädda enhörningen!

6-9 år
Katja Brandis

Carags förvandling

9-12 år
Erin Hunter

Splittrad flock

9-12 år
David Eddings

Sagan om Belgarion: Stenens väktare

15+ år
Carolyn Keene

Kitty och nyckelmysteriet

9-12 år
Malin Stehn

Den här sommaren kan bli min död

9-12 år
Elin Hägg

Den stora bankbluffen

6-9 år
J.K. Rowling

Harry Potter och de vises sten

9-12 år
Lin Hallberg

Sally och Sigge

6-9 år