Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen
  • Ikon ugglan silhuett

Småskräckisar - Del 5: I skuggorna

Molly småsprang till skolan. Det var januari så det var fortfarande väldigt mörkt. Just som hon rusade över vägen såg hon något röra sig i skogen. Hon hoppade till. Något kändes fel, helt fel. Nästa sekund kände hon något som grep tag i hennes ben. Molly skrek så högt hon kunde. Hon såg en äldre man en bit bort. Sen svartnade allt.

- En man i 60-årsåldern hittade en flicka död i skogen, sa reportern.

Berättelser av andra

Fler berättelser
  • Ikon ugglan silhuett

Leonpeön

Det var en gång en pojke som heter Leon men man kallade honom för Leonpeön. Han gillade att titta på "The Royalty family".

  • Ikon ugglan silhuett

Det svarta stoet

Bea är 11 år och har ridit i hela sitt liv. En kväll när hon är ute och går ser hon en kolsvart häst. Vad är det för en häst som springer omkring i skogen, och varför är Kajsa så orolig?

  • Ikon ugglan silhuett

Kitty, den vita katten

Kitty var en liten och nyfiken vit katt. En dag blev hon såld till en stor man. Mannen tog tag med sina stora händer om Kitty. Mannen lyfte in Kitty i bilen. Efter ett par timmar kom Kitty och mannen fram till ett sto...

  • Ikon ugglan silhuett

Den gömda skatten

Det var en gång en stor pirat som hade en liten son och en hel besättning. Dom seglade ute på haven och rövade och plundrade olika byar. En dag såg dom en skatt på en liten ö. Då seglade dom dit och tog skatten.

  • Ikon ugglan silhuett

Nyckeln

Idag ska jag ock Liv gå och leta efter nyckeln. Vi letar jätte länge. Till slut hittar vi nyckeln och kan öppna kistan. Det är guld och diamanter i kistan!

  • Ikon ugglan silhuett

TOR & TEA

INUTI HUSET HÄR ÄR TOR. HÄR ÄR TEA. DE FIKAR MED MORMOR. EN KAKA? JA! TE? JA! AJ! FÖR VARMT? JA! IS? JA! BRRR! FÖR KALLT? JA! TE? JA! EN KAKA NEJ? TVÅ!

  • Ikon ugglan silhuett

Röd snö - Del 1

Jag och mina kompisar hade varit på en lekplats. Allas föräldrar kom och hämtade oss, men såklart inte mina. Mina föräldrar ligger säkert hemma i soffan och dricker alkohol. På vägen hem från lekplatsen går man förbi...

  • Ikon ugglan silhuett

Myten - Del 2

En dag hittade någon ett botemedel. Men det hade vissa biverkningar. De som fick vaccinet fick stora utslag över hela kroppen, och om de spred sig till hjärnan var det en stor chans att dö. Men grejen var att det inte...