Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen
  • Ikon ugglan silhuett

The world. Del 1

Jag, Lisa och Anna skulle flyga runt hela världen. Vi hade planerat det här i flera år. Vi ville fara på en resa som inte bara är sol och bad utan också sevärdheter. Först for vi till Auschwitz i Polen och var där i två dagar för att se koncentrationslägren. Det var hemskt att se allt, man kan inte tro att allt det där har hänt. Det känns inte riktigt. Efter det for vi till London i England och gick på Harry Potter museum och det var SÅ coolt det kändes som att vi var i filmen och det tyckte vi alla.

Dagen efter for vi till Madame Tussauds vaxkabinett. Vi såg både Barack Obama, Jonny Depp och Zendaya och många fler. Det bästa med den delen av resan var att Anna skulle ställa sig bredvid vaxdockan av Millie Bobby Brown (eleven från Stranger Things) och jag skulle ta en bild. Men när hon skulle ställa sig där märkte hon att det inte var en vaxdocka utan den riktiga Millie Bobby Brown. Hon svimmade av chock.

Dagen efter det for vi till Paris och Eiffeltornet och vi var där i tre dagar. Sen åkte vi till USA och San-Fransisco och till Alcatraz, men där var vi bara i en dag. Sen sov vi på ett hotell i närheten och på morgonen for vi till Los Angeles och var i Hollywood, för att vi skulle gå på en Billie Eilish konsert. Vi stod närmast scenen och Lisa fick en high five av henne och jag lyckades fånga en tröja som hon kastade ned och under låten You should see me in the crown så kastade hon vatten och Anna fick typ allt i ansiktet. Haha! Vi var där två dagar till, efter det for vi till Universal Studios.

Berättelser av andra

Fler berättelser
  • Ikon ugglan silhuett

Tjej och spegel

Var en gång en tjej som hade förlorat sin mamma. Så hon gick ut i skogen för det fanns ett rykte att det fanns en spegel som man kunde prata med de döda med. Det fanns massor av monster i skogen, varulvar som den här...

  • Ikon ugglan silhuett

Svarta madam

Tre tjejer går till en toalett på skolan och säger Svarta madam åtta gånger. Sen när dom går ut ur toaletten ser dom Svarta madam i korridoren som jagar dom.

  • Ikon ugglan silhuett

Agnes åker till biblioteket

Det var en flicka som hette Agnes. Hon var åtta år och bodde i Piteå. Hon älskade att läsa och skriva.

Så varje månad åkte hon och sin pappa till biblioteket för att lämna tillbaka sina gamla böcker och byta till ny...

  • Ikon ugglan silhuett

Pojken som försvann

Det var en gång en pojke. Han hette Max. Max skulle gå ut och bygga en koja i skogen. Pojken gick en bit och tillslut hittade han ett bra ställe som som han kunde bygga kojan på. Max gick ock letade efter bra pinnar s...

  • Ikon ugglan silhuett

Händer för ofta

Jag spelar Minecraft i den nya potatis uppdateringen och jag har äntligen kommit upp till ytan av de ruttna potatisarnas värld men sen då så kommer en väldigt preppie potatis crepper som skriker:

- Nu ska du dö din...

  • Ikon ugglan silhuett

Korvarna

Det var en gång en korv som hela tiden kallades korv och då så sa den:

- Jag är ingen korv jag är en ostkorv!

  • Ikon hermelinen silhuett

Olmmuš ja Návdi

Okta beaivi Sára leai olgun vázzime. Son gulai juoga jiena mii son ii lean gulan ovdal.

Dá leai okta imaš jietna. Dá gullui vehaš dego návdi.

Nuppi beaivi son nái leai olgun vázzime ja gulai seamma jiena. Son oinn...

  • Ikon ugglan silhuett

Duo och Kattis

Hej, vi heter Duo och Kattis.