Gul linje

Avokado & Banan

av Havannah L

Det var en gång en Avokado. Hon hette så för att hon var en Avokado, och för att hon ville heta så också!! Avokado är lagom smal upptill och lite rundare nertill. Avokadons skal är mörkgrönt. Mitt på magen sitter det en kärna, den är ljusbrun. Avokado bor I en fruktskål som står inne i Pettersons hus. Petterson är en trevlig gammal gubbe i drygt 70 årsåldern som ÄÄÄÄLSKAR att plantera!!

Avokado har många vänner: Hallon, Banan, Gurka, Jordgubbe och potatis polisen! :) Dom har en hemlig klubb som heter frukterna. Där pratar dom om roliga grejor, förstås!
Det är sent på kvällen och Avokado ska precis gå och lägga sig efter frukternas pyjamasparty då hon hör ett skrik! Det låter som att det kommer från tvättstugan! Men vem kan det vara? Avokado rusar ner för trappen, där nere ser hon... BANAN!

- Men Banan, hur gick det? Vad hände? frågar Avokado lite försiktigt.
- Jag skulle precis gå hem från Nattklubben då jag ramlade ner från trappan! snörvlade Banan.
- Ingen fara, var gör det ondast? frågade Avokado snällt.
- I benet! Utbrast Banan. AJ!!!
- Ta det lugnt!! lugnade Avokado. Jag ringer en ambulans åt dig, ligg kvar där så länge!
Avokado tog upp telefonen och slog in numret 112 och förklarade vad som hade hänt och var dom bodde. Sen kom ambulansen, och dom åkte iväg!
20 minuter senare ringde dom från sjukhuset och sa att dom hade gipsat Banans ben och att dom kommer att skjutsa tillbaka henne! När hon väl var hemma la sig Avokado och Banan ner i sängen och sov.
SLUT! :)

Alla berättelser av Havannah L ( 1 hittad ):

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss