På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Gul linje

Narvalen som blev förvandlad

av Zackarias11

Det var en bebisnarval som man kunde sudda med. Man kunde också ta isär den i bitar fast den överlevde ändå. En dag började han att leva. Då simmade han runt i vattnet tills han blev upputtad på land.

Han lärde sig då att gå på land, han utvecklade ben. Inte fiskben utan människoben. Han fick också en människokropp, armar och ett huvud med ögon, näsa och mun. Han var förvandlad till en människa. Han tyckte att det var bra men något var fel - han var fortfarande blå i ansiktet! Han funderade på vad han kunde göra tills han kom på att han kunde måla sig i ansiktet, då blev det bra.

Han gick på kalas och åt tårta. Där kunde man också bada. De hade en tävling vem som kunde hålla andan längst i vattnet och det var såklart han. Han var fortfarande en fisk inuti. Han blev glad när han vann. Färgen försvann i ansiktet av vattnet men det gjorde inget för alla tyckte han var bra ändå.

Alla berättelser av Zackarias11 ( 2 hittade ):

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss