På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Gul linje

Pappan som glömde bort att påskharen fanns

av Nora13

Idag skulle Ida gå på en påskfilm tillsammans med sin mamma för det var påsk. När de kom till bion valde de godis. Mamma tog popcorn och Ida fick smaka litegrann. De fick ta 10 godisar var. Ida tog slush. Mamma tog cola. Sedan gick de in till bion.

När de kom hem skulle Ida lägga sig. Efter ett litet tag skulle mamman gå och lägga sig. Pappan var påskharen. De visste inte det. Nästa morgon var det påsk. Direkt när de vaknade åt de frukost och sen åt de mat. Efter maten skulle de leta efter påskägg men pappan hade glömt att lämna äggen. Han var så trött efter att ha jobbat hela natten med att gömma ägg, så han glömde lägga äggen till sin egen familj.

Vad ingen av dom visste var att den riktiga påskharen redan hade lämnat äggen. De gick ut för att leta. Då kom pappan på att han hade glömt. Han hoppade snabbt ur sängen men såg att de redan hade hittat äggen.
- Vem har lagt äggen där? frågade han.
- Påskharen såklart! svarade dom.
- Just det! sa pappan.

Han hade glömt bort att påskharen skulle lämna äggen. Så smaskade de i sig chokladen. De drack lite påskmust till.

Alla berättelser av Nora13 ( 5 hittade ):

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss