Gul linje

Varulven och Peter

av Ferid l

Det var en gång en pojke som hette Peter. Han hade svart hår och blå ögon och han var tio år. Peter var populär i skolan men hans kompis Salle var avundsjuk för att Peter var så populär.

Det var halloweenfest. På kvällen gick Salle hem från festen. På vägen hem kom fullmånen fram och han blev till en varulv. Han var hårig och han hade vassa klor. Samtidigt gick Peter hem från festen. Då kom varulven och skrämde honom med sina vassa klor. Peter blev rädd och sprang den stora skogsstigen. Sen såg Peter ett ödehus och sprang till det ödehuset. Han sprang in i det mörkaste rummet och såg en säng. Sängen var blöt och slemmig. Han gömde sej under den.

Peter kände lukten av rutten svamp. Han tänkte att det var varulvens doft. Under sängen fanns det stora håriga spindlar. Peter ville inte stanna där. Han smög ut i korridoren, där såg han att varulven stod vid ett öppet kylskåp. Peter hade en plan. Han sprang fram till varulven och puttade in honom i kylskåpet.

Peter tänkte att det var lugnt nu. Sen hörde han ett bankande ljud. Det kom från kylskåpet. Plötsligt slog sej varulven ut ur kylskåpet och tog tag i Peter och åt upp honom. Sen blev varulven till en människa igen. Men han kommer varje halloween.

Slut. Tack för mej.

Alla sagor av Ferid l ( 1 hittad ):


 

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss