På Polarbibblo.se använder vi cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om Vad cookies är?

Gul linje

Vänskap varar längst

av Krabbornas kung

Det var en gång en liten man som hette Ture. Ture hade en vän som hette Sture. Ture och Sture var bästa vänner. Dom lekte roliga lekar och gjorde lite bus. Men en gång hittade Ture och Sture en ny vän som hette Bure. Dom vart alla tre bästa vänner. Men Ture och Bure lämnade Sture lite utanför. Då vart Sture rasande och ville få bort Bure från deras vänskap.

Den första planen han hade var att lura bort Bure. Så han sa till Bure att det var gratis pizza på ett tåg som var på väg till Afrika. Men Bure gick inte på det. Då fick Sture gå in med plan B. Den planen var att kidnappa Bure. Så han tog på sig en svart luva. Men när han skulle göra det fick han för dåligt samvete och gjorde inte det.

Till slut kom Sture på den bästa idén någonsin. Den var att prata med honom. Han berättade vad han kände till Ture och Bure. Efter det levde dom i frid för resten av deras liv.

Snipp snapp snut så var sagan slut.

Alla sagor av Krabbornas kung ( 1 hittad ):


 

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss