Regine NordströmRegine Nordström

På Polarbibblo.se får jag göra en av de saker som jag tycker är roligast att hålla på med. Det är att läsa andras texter. Som redaktör ska jag sedan se till så att texten kan växa och bli så som den som skrivit berättelsen eller dikten vill. Att få pilla och flytta kommatecken, läsa fantastiska nya ord och följa med i någons fantasi är underbart!

Jag gillar min laptop och Roberts smarta telefon. På den spelar jag Ruzzle och Wordfeud. Jag spelar helst med dem som är lite bättre än jag!

Min favoritbok är skriven på papper. Ibland är pocket bäst, ibland hårda och ibland bibliotekets superhårda. Sen så finns det massor med olika bra historier och fint språk som jag har läst och som jag ska läsa. Dåliga böcker struntar jag i efter ett par sidor.

Bästa film? Mmm, den jag somnar gott till i soffan. Och så animerad film. DET tycker jag om, både Disneys filmer och japansk animé.

Jag gillar verkligen att vara utomhus och har MÅNGA favoritplatser. Att gå från stan längs stranden till Notviken, kalfjället i Sverige, skogen var som helst, Bjuröklubb utanför Skellefteå.

Vill du veta nåt om vad som händer i framtiden? Jo då ska jag skriva fler böcker. Min första bilderbok är precis klar och heter Kälda och älgen. Eva Stina Sandling har gjort bilderna.