Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen

Polarbibblo växer

2019 började vi planera för att göra om och förbättra Polarbibblo. Vi vill nå barn i hela landet och inte bara Norrbotten. Vi vill också finnas på fler språk än svenska. Ett första steg i det var att uppgradera webbplatsen och göra den bättre och snyggare. Och det gjorde vi!

1 oktober 2020 släpptes det nya Polarbibblo. Mycket av det gamla finns kvar, som att skriva, rita och spela, men vi la också till nytt. Om du har ett konto hos oss kan du nu spara påbörjade bidrag och fortsätta skriva sen.

Men vi vill bli ännu bättre och kommer att fortsätta lägga till nya funktioner. Under 2021 kommer du att kunna läsa och skicka in texter på meänkieli och samiska. Efter det ska vi också ge dig möjligheten att skicka in foton, ljud och videos till webbplatsen. Vi vill vara en plats där alla barn som vill skapa är välkomna, oavsett vilket typ av skapande det är.

Vi ser fram emot att fortsätta växa och bli ännu bättre. Polarbibblo är nu över 20 år gammalt. Det är riktigt gammalt för att vara en webbplats. Det är vi himla stolta över. Och så länge det kommer nya användare, så länge fortsätter vi.

Vill du veta mer om Polarbibblo? Besök Polarbibblos Facebook eller Polarbibblo på Norrbotten.se.

Du kan också kontakta oss. Skicka ett mejl till vår infobrevlåda info@polarbibblo.se så tar rätt person i redaktionen kontakt med dig.