Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen
  • Ikon ugglan silhuett

Kalas idag❣

- Hej, jag heter Svea och jag är en elefant! Jag ska ha kalas i dag för att jag fyller år idag. Det ska bli jättekul att ha kalas. Jag fyller 10 år❣ Nu ska jag gå och köpa fika och jag ska baka en tårta.

När Svea var framme i affären och hade köpt allt så gick hon hem igen. Svea köpte munkar, ballerina, tårtbotten, sylt till tårtan, grädde till tårtan, godispåsar och godis till fiskedammen såklart.

När hon kom hem så satte mamma Karin upp fiskedammen och Svea fixade godispåsarna. Pappa Nicklas la upp fikat på fina tallrikar. Sen när Svea hade fixat godispåsarna klart så gjorde hon tårtan🎂. Tårtan såg så god ut att lillebror Tage nästan inte kunde hålla sig från att äta tårtan men då sa mamma Karin till honom på skarpen.

När alla hade kommit så fick Svea jättefina presenter. Sen fikade dom och efter dom hade fikat så hoppade dom hage och gjorde banankull. Sen hade dom fiskedamm och alla barnen fick godis Till sist så hade dom vattenkrig! Det tyckte alla barnen om. Sen när kalaset var slut så var alla barnen trötta.

Berättelser av andra

Fler berättelser
  • Ikon ugglan silhuett

Vänner vi är

Det var en gång en drake som gick i skogen. Sen stötte draken på en ren som hette Mille. Då blev renen Mille rädd för draken Smille och så sprang Mille iväg av rädsla. Då sprang Smille efter renen Mille och sa:

- Fö...

  • Ikon ugglan silhuett

En saga om en fiskmås

En gång var det en fiskmås som flygde, den dök ner för att den såg en svan som den skulle kolla lite närmare på. Sen såg den att det var en tjejfiskmås som den flög upp och dansade med. De såg ett vattenfall och en ha...

  • Ikon ugglan silhuett

Hönans död

Det var en gång en höna som stod i sitt hem och var själv hemma. Balkongen var öppen och då ropade någon höna:

- Höna, du som är så bra och fantastisk, kan inte du komma på balkongen?

- Ok, sa hönan.

Hönan gick...

  • Ikon ugglan silhuett

Vad kommer mellan 100 och 0?

Svaret är 0 hahahahaha

Okej kanske inte så roligt😅

  • Ikon ugglan silhuett

Glicthen i tv:n

En gång var det en tv som glicthade utav bara den, sedan sprengdes tv:n :)

  • Ikon ugglan silhuett

HEJ

Vill någon bli min vän så vi kan skriva sagor och prata med varann?

  • Ikon ugglan silhuett

Den korta berättelsen

Det var en gång en kort berättelse som var slut om 40393837363543333231.

Slut

  • Ikon ugglan silhuett

Bob och Axel - Mustaschvulkanen

Det var en gång en blobfisk som hette Bob och en axolotl som hette Axel. De bodde i ett rosa korallrev och gillade att simma fisksimning. En dag när de var ute på fisksimning såg de något. Det var en vulkan som spruta...