Till navigering av sidans innehåll Hoppa till sidans huvudinnehåll
  • Ikon ugglan silhuett

Mongol Rally

Mongol Rally

The Mongol Rally is an intercontinental car rally that begins in Europe and ends in Ulan-Ude, Russia.

The rally originally ended in Ulanbataar, Mongolia. However, to avoid punitive costs and taxes associated with vehicle imports and disposal, the rally now passes through Mongolia and ends in Ulan-Ude.

Fler berättelser av AlanBalan

  • Ikon ugglan silhuett

Pedro tappar bort Pedri

Det är andra veckan på sommarlovet och Pedro ska till Spanien med sin vän Pedri. Nu är dom på flygplatsen. Pedro stoppar sina händer i fickorna för att ta fram biljetterna men dom är inte där. Han letar i alla sina fi...

  • Ikon ugglan silhuett

Varför slogs Noa och jag

Flera i klassen retade mig eftersom Noa hade sagt till Karin att jag gillade henne. För att få slut på retandet sa jag till Noa att han måste tala om för henne, och alla andra, att han hade hittat på alltihop. Noa sa...

  • Ikon ugglan silhuett

Vanlig groda

Utseende

En vanlig groda brukar vara gul, grå, brun och olivgrön med mörka fläckar och trubbig nos. Den här grodan kan bli upp till 10 centimeter lång, alltså ungefär som en mobiltelefon.

Livscykel

En vanlig grod...

  • Ikon ugglan silhuett

If I won one million crowns

If I won one million crowns I would first of all make a budget. So, because I am a child, I would not need to pay rent and that. My budget of buying things would be 350,000 crowns.

If I bought things with that I w...

  • Ikon ugglan silhuett

Min måndag

I måndags började min morgon med att jag vaknade och bäddade min säng, klädde på mig, åt frukost och borstade tänderna. Därefter gick jag till min buss för att gå till skolan.

När jag var framme vid skolan höll ja...

  • Ikon ugglan silhuett

Ett glatt minne

Det här kommer handla om när jag och min kusin lurade våra mammor att åka Lisebergbanan.

Först av allt kom vi in på Liseberg och min kusin sa direkt till mig att vi skulle åka Loke. Vi stod i kö jättelänge fast til...

  • Ikon ugglan silhuett

Jag och min kusin

En gång skulle jag och min kusin tända fyrverkerier på nyår. Då hade min kusin några smällare och vi tänkte att vi kunde göra något som vi aldrig skulle glömma i hela vårt liv. Vi tänkte att vi kunde kasta smällarna p...

Berättelser av andra

Fler berättelser
  • Ikon ugglan silhuett

Bästa Delfinskolan

På Delfinskolan finns något som heter veckans utmaning. Och man får sin egen ipad och på sin egna ipad så får man minecraft. Men man måste vara i ettan för att få spela minecraft.

På sin egna ipad man kan också spel...

  • Ikon ugglan silhuett

Läxan

Det var en gång en kille som fick en läxa. Han hatade läxor. Förresten hette killen Adrian. Han fick en läxa. Han brände upp den.

  • Ikon ugglan silhuett

Happy birthday

En flicka som har födelsedag och blir överraskad AV sin släkt.

  • Ikon ugglan silhuett

Vilse i skogen

Det var en gång en tjej som hette Ellie. Hon var 11 år och var på väg till skogen med sin mamma , pappa och sin storebror Herman. De skulle plocka svamp. När de var framme bestämde mamma att de skulle dela upp sig. På...

  • Ikon ugglan silhuett

Skolan

Det här är Hampus och han ska ha ett skolprov idag. Han är 9 år gammal och går i trean. Han ska bara ha lunch först och lunchen är jättegod. Vi äter hamburgare och min lärare Erkan har faktiskt jättesnygga kläder.

Me...

  • Ikon ugglan silhuett

Uggla

En tjej vill ha sin uggla och hon ropar fuggla istället för uggla.

  • Ikon ugglan silhuett

New York

Det här är Bob och Isa. Dom är 18 år gamla. Bob har på sig blåa jeans och vit tröja. Isa har en rosa och vit klänning. Idag ska dom åka till New york för att träffa Taylor Swift.

Lite senare går Bob och Isa till Arla...

  • Ikon ugglan silhuett

På bröllopet

Kapitel 1

På bröllopet

De var en gång en tjej som hette Ester och en kille som hette Oskar. De var vänner. Ester var 29 år och Oskar var 30 år. De kanske skulle gifta sig. Ester sa att det skulle vara kul.

Ett å...