Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen
  • Ikon ugglan silhuett

Monstret Cruncg

Det fanns ett förskräckligt monster i busken vid sjön, ett monster som liknade en människa i sin hållning, men var täckt av trädgrenar och mjuka växter. Det hade tre snablar i ansiktet med stora ögon, och dess fingernaglar var enorma klor.

Varje gång människor försökte närma sig den här vackra platsen, sög monstret in dem och sög blodet från dem med en av dess slangar. Ju mer det sög folks blod, desto mer ökade det i storlek och styrka.

Jag hörde den här saken och vad som sägs om detta odjur, så jag bestämde mig för att göra mig av med det. Jag tog mitt svärd och red på min häst mot sjön.

Medan jag drack av vattnet vid sjön kom det stora hemska odjuret upp ur vattnet och attackerade mig. Jag blev först stel av skräck över vad jag såg. Men sedan drog jag snabbt fram mitt svärd och ställde mig upp för att möta besten.

Jag brottades mycket med besten, men besten lyckades fånga mig och tog mig till botten av sjön. Jag var nära att drunkna under de tuffa brottningsstunderna. Efter en stor kamp under vattnet kunde jag hugga odjuret med mitt svärd och ta mig upp ur vattnet. Så fort odjuret kom ut, högg jag det med mitt svärd så att det delades i två halvor.

Alhasan aaj tjaaleme

  • Ikon ugglan silhuett

Ahmad och Sergio

En solig morgon vaknade kusinerna Ahmad och Sergio. När dom vaknade var huset stökigt. Det var smutsigt överallt. Colaburkarna var på marken, det var popcorn överallt, pizza på sofforna. Tänk dig att Ahmad och Sergio...

  • Ikon ugglan silhuett

Dom snälla vinner

Det var en gång en liten kille som hette Ben. En dag när han var på väg hem såg han en häxa. Häxan ville förvandla Ben till en ond person som henne. Sedan kom häxans tvilling, hon var snäll och inte ond. Hon lycka...

Soptsesth jeatjabistie

Vielie soptsesh
  • Ikon haren silhuett

Ninjah jïh gïermesje

Ikth lij gïermesje, gellieh åejjiejgujmie. Snjåajpelh dej njaelmiej sistie råasoejin. Dellie golme ninjah böötin, jïh gïermesjem bäjjese vaaran nollelin, gropten sijse. Jeehtin desnie gullie. Ninjah gïermesjem geereli...