Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen
  • Ikon ugglan silhuett

Loflickan

Kapitel 1

Peter tittade ut från bussfönstret ut på landet. Han skulle på ett sommarläger över sommarlovet. Egentligen ville han inte gå dit. Det var hans föräldrar, Sam och Sara, som hade tvingat dit honom för att känna på naturen och få lite disciplin. Dom tyckte att han måste komma av sin mobil lite oftare och lyssna på hur det var på deras tid.

Det brydde Peter sig inte alls om. Han ville bara vara på sin mobil. Men lägerledarna skulle ta mobilen för en hel månad. Peter suckade och lutade sig tillbaka medan han la tillbaka hörlurarna i sitt öra och slog på en ljudbok.

- Dumma föräldrar, mumlade han tyst under andan.

Han tittade på pojken bredvid sig som snarkade högt och sen tittade han över hela bussen. Det var både flickor och pojkar i alla åldrar men alla var på sina mobiler för de ville spendera så mycket tid som möjligt på den. Han såg på busschauffören som visslade på Wannabe. Peter suckade igen och strök sin hand genom sitt svarta hår och blundade och så slumrade han till.

Då kände han någon som skakade honom. Han vaknade och såg att bussen hade stannat. Han såg på den som hade väckt honom och det var en tjej. Hon hade brunt hår med blonda slingor i det. Hon hade en vit sommarklänning med röda blommor på.