Till navigering av sidans innehåll Till övergripande innehåll för webbplatsen
  • Ikon ugglan silhuett

Den mystiska telefonen och mannen i huset

Hej, jag heter Lisa och jag är faktiskt död. Jag tänkte att jag skulle kunna berätta om hur jag hamnade här. Jag var på en konsär och skulle gå hem till min kompis Selma på efterfest. Vi skulle ta en selfy men då hittade jag inte min mobil. Jag fick panik och vi satte igång och leta. Till slut sa Selma:

- Vi kan väl ringa den, sa hon.

Jag svarade:

- Ja, det kan vi göra!

Vi ringer och ringer. Till slut svarar någon. Vi säger:

- Hallå är det någon där, hallå?

Och vi hörde bara ett elakt skratt som låter som ett barn och sen la hen på. Jag gick hem och beställde en ny mobil. Jag var ledsen men på ett sätt så var jag glad. Jag var glad för att jag skulle få en ny mobil men jag var ledsen för att jag har förlorat den mobil som jag hade alla mina kort, spel, telefonnummer och sånt i.

Sedan hörde jag någon som gick på övervåningen. Jag gick och ställde mig i trappan och jag såg... en man stå där. Han sprang in i mitt sovrum, jag följde efter och när jag kom in i mitt sov rum så såg jag... ingen alls. Jag vände mig om för att gå ner och när jag vände mig om så såg jag en man. Han stod med en kniv i handen. Sedan högg han mig i magen med kniven.

Det sista jag såg var en man som hade blod i ansiktet. Sen hamnade jag här och här har jag varit sedan dess. Det var berättelsen om hur jag dog.😎

Giehto iehtjádijs

Lenep giehto
  • Ikon ekorren silhuett

Muv tjiegus ráddna

Buoris! Mujna l akta tjiegos ráddna. Suv namma la Sunná. Sunná la sijvo. Sujna l tjáhppis vuobda ja russjkis tjalme. Sunná la gávtja jage. Ávta biejvve gå mån ja Sunná stågajma, de Sunná ravgaj. Sunná tjierru. Sån...